Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

Bas Bron

Mijn naam is Bas Bron, getrouwd  met Welmoed en vader van  twee kinderen Chris en Ruben.
Wij wonen sinds een jaar in Warnsveld wat ons erg goed bevalt. Fietsen is een van onze gezamenlijke hobby’s, lekker met zijn allen op de mtb naar de Posbank bijvoorbeeld.

Gerrie Lodeweges

Gerrie Lodeweges

Gerrie Lodeweges, Diabetesverpleegkundige Diabeter Oost.

Ik werk sinds bijna drie jaar als diabetesverpleegkundige voor volwassenen met Diabetes type 1 in Deventer. Ik begeleid en help al meer dan 20 jaar diabetes patiënten in thuiszorg, ziekenhuis en nu in deze specialistische kliniek voor type 1 diabetes.

Henk Doorenspleet

Op mijn 15e verjaardag kreeg ik een Peugeot PX8 race/sportfiets, sindsdien fiets ik -inmiddels alweer 43 jaar- voor de lol èn functioneel. Veel kilometers heb als forens afgelegd: Weesp-Hilversum, Amersfoort-Zeist, Alkmaar-Petten. Eigenlijk doe ik heel veel van mij mobiliteit op de fiets en trap er voor de lol wat km’s bij.

Henrike van Eede

Henrike van Eede, researchmedewerker bij Diabeter en diabetespatiënt.

Toen ik 4 jaar was werd er bij mijn diabetes type 1 gediagnosticeerd. Inmiddels 23 jaar later werk ik bij Diabeter en werk ik mee aan het verbeteren van de psychologische zorg binnen Diabeter.

Marcel lukassen

Marcel lukassen

Door het project Life for a child en dan speciaal het Nepal project heb ik gezien hoe daar met hart en ziel gewerkt wordt aan een betere toekomst voor kinderen met Diabetes. Wat je ziet is dat er veel te doen is, en daar wordt met heel veel passie en goede wil op ingezet. Echter in Nepal zijn  de mogelijkheden voor de zorg beperkt.

Marja Buys

Marja Buys

Ik ben Marja Buijs, 61 jaar, getrouwd met Dik, zoon van 24 en dochter van 26. Ik werk bij Diabeter waar ik me met kwaliteit en patiëntveiligheid bezig hou. Zo kwam ik ook in aanraking met 'Life for a child' Nepal. Ik heb veel bewondering voor de mensen die regelmatig naar Nepal gaan om daar heel mooi werk te doen. 

Martin Obdeijn

Mijn naam is Martin Obdeijn, ik ben getrouwd met deelnemer Gerrie Lodeweges, die werkzaam is bij Diabeter. We wonen in Lettele. Ik werk als Key Accountmanager bij STILL Vorkheftrucks in Hendrik Ido Ambacht. 1 Van mijn hobby’s is wielrennen op zondagmorgen met een clubje kerels van rond de 50 jaar. Goed voor de beweging, maar ook gezellig.

Per Winterdijk

Per Winterdijk

Per Winterdijk, 49 jaar, 45 jaar T1D, 12 jaar coeliakie. Beroep: kinderarts-diabetoloog, speciale interesse: sport en diabetes, diabetes in zich ontwikkelende landen, psychologie en diabetes, techniek en diabetes met name sensoren, pompen en Open APS.

René Bruinsma

René Bruinsma

Fietsen doe ik eigenlijk al mijn hele leven, maar pas vanaf mijn twintigste op een racefiets. Mijn eerste ervaring was tijdens een kwarttriatlon op een geleende racefiets, terwijl ik alleen een toerfiets gewend was.

Wij bedanken deze bedrijven voor hun bijdrage:
keyboard_arrow_up