Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Marcel lukassen

Door het project Life for a child en dan speciaal het Nepal project heb ik gezien hoe daar met hart en ziel gewerkt wordt aan een betere toekomst voor kinderen met Diabetes. Wat je ziet is dat er veel te doen is, en daar wordt met heel veel passie en goede wil op ingezet. Echter in Nepal zijn  de mogelijkheden voor de zorg beperkt. Zo beperkt dat er nu vele kinderen zijn die niet goed geholpen kunnen worden. Dat frustreert de zorgverleners in Nepal.
Als grootste zorgverlener voor kinderen met Diabetes in Europa voelt Diabeter zich betrokken bij de zorgverleners en het lot van Diabetespatïenten in Nepal. Via het project Life for a Child van International Diabetes Federation, zet Diabeter zich in voor de diabeteszorg in Nepal.

Ik wil graag een vrijwillige bijdrage leveren aan dit project en dit initiatief 'fietsen naar Barcelona' ondersteunen.

Mijn fiets- bio begint bij vele fietstochten op m'n oude wielrenfiets in de omgeving van Nijmegen en aangrenzend Duitsland. Dat was in de jaren '80. Ik heb zelf sinds 5 jaar Diabetes type 1 en sindsdien probeer ik het fietsen weer op te pakken. Met de ATB de bossen en omgeving van Zutphen in!

Wij bedanken deze bedrijven voor hun bijdrage:
keyboard_arrow_up