Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

We willen €10.000 euro voor Life for a Child bij elkaar fietsen. U kunt ons natuurlijk op allerlei manieren helpen met giften, acties en andere steun:

Uw zeer gewaardeerde bijdrage kunt u overmaken naar de rekening van de Stichting Vrienden van Diabeter, onder vermelding van ‘Fietsen voor Nepal’. Alle giften komen ten goede aan kinderen met Diabetes in Nepal.
Rekeningnummer: NL53RABO0123942500.

Hoe zou u kunnen sponsoren? Denk aan de volgende mogelijkheden:

  • Kies een fietser uit ons team en doneer 10 eurocent per km die hij of zij fietsend gaat afleggen, ofwel stort €84,-
  • Doneer één Euro per kilometer en stort €840,-
  • Ga echt op pad met Diabeter, kies voor €500,- een etappe uit en fiets een dag met ons mee (ook overnachten mag natuurlijk maar vaak slapen we wel in een tent)
  • Doneer elk bedrag dat u wilt naar onze Vriendenstichting
  • Maak een actie op school: verkoopkoekjes, verzamel statiegeldflessen in de buurt, vraag je familie jou Nepal actie te ondersteunen
  • Deel dit bericht en link door aan zoveel mogelijk mensen!!!
  • Sponsoring kan natuurlijk ook. Uw bedrijf kan een verschil maken door uw programma rond maatschappelijke betrokkenheid te richten op dit project!
  • Hiernaast zoeken we support voor of een volgauto en een aanhangwagen voor transport naar Cluny en terug uit Barcelona (busje, aanhangwagen en brandstof). Mogelijk wilt u hier ook een bijdrage aan leveren zodat we die kunnen huren, maar misschien wilt u ons uw busje of aanhangwagen wel lenen? Upodate: een grote bus is geregeld!

Voor wat hoort wat en naast fietsen doen we ook graag wat terug...Naast vermelding in onze publicaties over dit project (www.oppadmetdiabeter.nl) zijn we graag bereid om onze ervaringen met uw organisatie te delen via bijv. een lezing, clinic, of een actie op uw stand tijdens de EASD in Barcelona.

Op www.oppadmetdiabeter.nl kunt u ons volgen tijdens voorbereiding en de reis, kunt u de teamleden leren kennen en natuurlijk houden we een blog bij tijdens de fietstocht. Met vriendelijke groeten,

Team Fietsen voor Nepal

Per Winterdijk, kinderarts-diabetoloog Diabeter

Wij bedanken deze bedrijven voor hun bijdrage:
keyboard_arrow_up